Подвиги наших самовідданих героїв назавжди увійдуть в історію, - Роман Іванісов

23.05.2022 17:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Всі ті, хто з часів Київської Русі виборювали і продовжують виборювати зараз свободу, мир, і незалежність для нашої держави… Сьогодні вшановуємо пам’ять сміливих і мужніх українських воїнів.
 
Своє захоплення захисниками висловив народний депутат України (Рівненщина, округ 153), член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов:
"Наші морські піхотинці одними з перших зустріли російську навалу в Україні. Легендарну фразу, яка вказала напрямок руху руському воєнному кораблю, промовив захисник острова Зміїний Роман Грибов із Золотоноші у перший день повномасштабної війни з російськими окупантами. На щастя, хлопця вдалося визволити з полону живим.
 
На жаль, посмертно присвоєне звання Героя України інженеру окремої бригади морської піхоти Віталію Скакуну. Щоб зупинити колону ворожої техніки, він разом з собою підірвав Геничеський міст.
 
Я впевнений, що ці та інші подвиги наших самовідданих героїв назавжди увійдуть в історію і серця українців.
 
З Днем морської піхоти! З Днем Героя України! 
 
Слава Україні! Героям слава!"
 
null
Фото з мережі Інтернет

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews