Обласний науковий ліцей Рівного відбиратиме учнів по-новому

25.05.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Через умови воєнного стану комунальний заклад обласної ради «Обласний науковий ліцей в м. Рівне» змушений змінити формат цьогорічних вступних випробувань.

Конкурсний відбір ліцеїстів проводитимуть дистанційно за допомогою кількох платформ: Google форми, Всеосвіта, Кластайм. Тож необхідними умовами участі у відборі є наявність комп'ютера чи ноутбука з вебкамерою, доступ до мережі Інтернет та власний акаунт вступника у Google (електронну пошту у gmail).

Нагадаємо, що вступити до ліцею можуть учні 8 класів на один із профілів: математичний, історичний, з поглибленим вивченням англійської, хімії та інформатики. Крім того, за наявності вільних місць, ліцей може здійснювати добір учнів в 9-11 класи.

Втупники складатимуть тести з української мови, а також математику, хімію, інформатику, англійську мову, історію – залежно від обраного профілю.

Прийом документів триватиме з 1 по 23 червня 2022 року.

З їх переліком можна ознайомитися на інформаційних ресурсах ліцею.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews