У боях за Україну загинули бійці спецпідрозділу «КОРД» із Рівненщини

28.05.2022 11:16   Джерело: news.obozrevatel.com/
Опубліковано : Вікторія Синиця

У боях за Україну, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави, 22 травня загинули п'ятеро воїнів - бійці спецпідрозділу КОРД з Рівненщини. Одного з захисників опізнали одразу, ще четверо вважалися безвісти зниклими, доки експертиза не підтвердила їхню загибель.

Усі полеглі воїни боронили Україну у війні на Донбасі після початку російської агресії у 2014-му - і склали голови на полі бою, відбиваючи вторгнення російських загарбників у 2022-му. Про Героїв розповіли у Поліції Рівненської області.

"Під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України загинули бійці елітного підрозділу "КОРД" ГУНП в Рівненській області. Одного із них було встановлено відразу, а ще четверо — вважалися безвісти зниклими. Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз", – повідомили у поліції Рівненщини.

Лейтенанту поліції Ігорю Маркову було 35. Службі в органах внутрішніх справ він присвятив 15 років свого життя. У загиблого правоохоронця залишилися дружина та двоє діток: однорічний син та шестирічна донечка.

null
 
null
 

Тарас Мельник віддав служінню українському народові понад 10 років. Капітанові поліції назавжди 31. Він не встиг одружитися, вдома на Героя чекали батьки.

null
 

33-річний капітан поліції Сергій Шевчук майже 11 років присвятив службі в органах внутрішніх справ. Його синові лише десять місяців.

null
 

Спецпризначенець капітан поліції Василь Нисинець на 11-му році служби героїчно загинув у 31 рік. У липні його доньці виповниться лише два роки.

null
 

"Усі загиблі "кордівці" неодноразово захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС і віддали своє життя у боротьбі з російським агресором за нашу Батьківщину, зберегли вірність Присязі до кінця. Всі вони — взірець мужності та відваги, досвідчені бійці та справжні професіонали своєї справи. Наші герої завжди будуть із нами. У наших серцях і наших молитвах", - зазначили у Поліції Рівненської області.

Джерело: https://news.obozrevatel.com/ 
 

 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: news.obozrevatel.com/