Які послуги діють у Рівненському ЦНАПі під час воєнного стану

01.06.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному, Ви можете отримати понад 280 адміністративних послуг, зокрема, у сферах: державної реєстрації бізнесу, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, послуг сервісного центру МВС, реєстрації місця проживання, паспортних послуг, будівництва, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення, послуг соціального характеру, безпеки праці, екології та природних ресурсів, а також, адміністративні послуги, що пов’язані з використанням даних Державного земельного кадастру та адміністративні послуги у галузі житлових субсидій.

Під час дії воєнного стану в цілях безпеки призупинено прийом документів на наступні послуги, які надаються через Центр надання адміністративних послуг, а саме:

- Послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану;

- Реєстрація місця проживання/перебування;

- Зняття з реєстрації місця проживання;

- Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність громадянам із земель комунальної власності;

- Передача безоплатно у власність земельних ділянок громадянам;

- Державна реєстрація зміни складу засновників (учасників) юридичних осіб та/або розмірів їх часток (паїв), зміни розміру статутного (складеного) капіталу (пайового фонду);

- Державна реєстрація на підставі судових рішень, що набрали законної сили та тягнуть за собою зміну відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, поданих заявником, крім слідчого, прокурора.

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews