У Рівному для потреб роти особливого призначення передали позашляховик

01.06.2022 18:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Для потреб роти особливого призначення Головного Управління національної поліції у Рівненській області передали автівку. 
 
Про це повідомив народний депутат України від Рівненщини (округ 153), член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов. 
«Сьогодні для потреб роти особливого призначення Головного Управління національної поліції у Рівненській області я передав ключі від позашляховика. Його вдалося придбати завдяки спільним зусиллям усієї моєї команди, близьким та друзям, які долучилися до збору коштів. Авто виконуватиме спеціальні завдання на фронті.
У воєнний час нічого важливішого за якісну безпеку і оборону держави, збереження життів наших воїнів немає. Тому подбали про їхню мобільність».
null
На фото: народний депутат України від Рівненщини (округ 153), член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов
 
Під час зустрічі з хлопцями Роман Іванісов висловив співчуття з приводу загибелі їхніх колег - п’ятьох бійців спецпідрозділу «КОРД» з Рівненщини: днями вони віддали свої життя під час службового завдання із захисту суверенітету України:
«Завжди пишатимемося мужністю і героїзмом наших воїнів, вони навіки у наших серцях і наших молитвах! Слава Україні! Слава захисникам! Переможемо!»
 
null
На фото: народний депутат України від Рівненщини (округ 153), член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews