Ще одне авто Роман Іванісов передав правоохоронцям Рівненщини

04.06.2022 10:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Роман Іванісов передав ключі від ще одного позашляховика правоохоронцям Кореччини. Це працівники 7-го відділення Рівненського районного управління поліції у м. Корець. Хлопці розповіли народному депутату, що транспорту для роботи в районі не вистачало. А особливо зараз, коли час від часу потрібно їхати в зону бойових дій для виконання службових завдань, таке авто вкрай необхідне.
«Завдяки єдності і патріотизму моєї команди і однодумців, підтримці друзів, нам разом вдалося придбати два автомобіля. Окрім Корця, ще один позашляховик днями я вже передав Головному управлінню Нацполіції Рівненщини.
Був радий зустрічі і з головою Корецької громади Людмилою Дмитрук. Зі свого боку, разом ми робимо все можливе, щоб підтримати захисників з Кореччини і забезпечити необхідним. Обговорили і потреби громади, плани. Так, ми плануємо подальший розвиток, бо віримо у наших мужніх воїнів, у майбутнє України!»
 
null
Фото з мережі Інтернет
Команда та друзі народного депутата від Рівненщини (округ 153), члена антикорупційного комітету ВРУ Романа Іванісова загалом зібрали кошти та передали рівненським правовохоронцям уже два автомобіля.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews