Реєстрація транспорту. Як це зробити у Рівному

08.06.2022 13:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит

Від початку року сервісні центри МВС в Рівненській області здійснили 26299 реєстраційних операцій транспортних засобів. Найактивніше громадяни реєстрували транспортні засоби  у травні – 10240, а от найменше – в березні, лише 1038. Зазначимо, що у травні минулоріч  було здійснено 5117 реєстрацій транспортних засобів у сервісних центрах МВС Рівненщини.

Нагадаємо, аби зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб необхідно звернутися до будь-якого зручного сервісного центру МВС з наступними документами: заява встановленого зразка (заповнюється в ТСЦ); документ, що посвідчує особу; реєстраційний номер облікової картки платника податків; документ, що підтверджує правомірність придбання, отримання, ввезення, митного оформлення транспортного засобу; документ, де зазначена вартість транспортного засобу (для первинної реєстрації транспортного засобу); документ, щодо відповідності конструкції транспортного засобу установленим вимогам безпеки дорожнього руху; платіжні документи (квитанції), які засвідчують оплату адміністративної послуги та плату за бланкову і спеціальну продукцію.

До речі, у нас на сайті знайдете детальну інформацію про реєстрацію/перереєстрацію транспортного засобу за посиланням:  https://bit.ly/3Nogf6B

РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews