Вийшов черговий випуск радіопрограми "Словоспів" з українською авторською піснею

19.06.2022 09:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Організаторка Фестивалю української авторської пісні та співаної поезії "Словоспів" Валентина Люліч спільно з Медіа-Центром "Третя столиця", Українським клубом авторської пісні та співаної поезії продовжує підтримувати український дух, адже у кожному випуску воєнного циклу "Словоспів" звучить патріотична пісня, яка допомагає наближати Перемогу. 

У черговому воєнному випуску «Словоспіву» слухачі знайомляться із піснями, народженими у воєнний період. Це наш духовний фронт, який став невід’ємною частиною загальної боротьби українського народу за свободу, за суверенітет, за право бути українцями й виховувати своїх дітей на своїй землі. Це Віктор Морозов з піснею  "Крок за кроком" на слова Анатолія Кичинського, рівненська журналістка та бардеса Богдана Трофімюк з піснею "Мотанка" на слова Людмили Горової, Артур Крук з авторською піснею "До бою", співачка Енджі Крейда з піснею на слова Людмили Горової, Ілля Кубай з авторською піснею "Молодий козак".

Для участі у програмах варто відправити трек зі своєю піснею на slovospiv@gmail.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews