Невикористані коктейлі Молотова збирали у Рівному. Чому це важливо

20.06.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
КАТП 1728 разом із представниками ГУ ДСНС у Рівненській області долучились до збору коктейлів Молотова, в яких вийшов термін придатності. Акція відбулась в п’ятьох мікрорайонах Рівненської ТГ.
 
За словами майстрині підприємства Галини Філіпової зібрані суміші будуть утилізовані згідно дотримання правил безпеки, а пляшки збережені для подальшого використання в разі необхідності. Галина Філіпова додає:
 
«Днями нашими працівниками були зафіксовані випадки, коли легкозаймисті суміші рівняни викидали просто до смітників. Ви розумієте, яка це небезпека для нашого міста»
 
Начальник Департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима, наголошує:
 
«Термін придатності «коктейля Молотова» до 24 годин, з кожною годиною якість коктейлю зменшується. Разом з тим зберігання таких сумішей у приміщеннях несе загрозу, особливо у підвищений рівень пожежної небезпеки. Тому й було прийнято рішення, організовано зібрати так зване смузі, аби застерегти від небезпеки жителів нашої тергромади»
 
Пресслужба Рівненської міськради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews