«Підтримай рівненське»: у Рівному проведуть ярмарок місцевих виробників

22.06.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вже наступного тижня на боковій алеї за кінопалацом «Україна» розгорнеться виставка-продаж місцевих виробників.

- Ярмарку проводить Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради за ініціативи міського голови Рівного. Зараз важливо підтримати місцевих виробників, познайомити із ними та їх продукцією рівнян, аби розвивати економіку громади. Та й будемо відвертими, не всі знають, що певні товари мають так би мовити рівненську «прописку», - зауважив керівник департаменту Володимир Липко.

На разі до участі у заході готові долучитися близько 20 учасників. Це представники легкої промисловості, харчовики, пасічники і не лише. Окремою локацією працюватиме фуд-корт, де можна буде відразу і спробувати на смак рівненські товари.

- Ми вже провели підготовчу зустріч, поспілкувалися із представниками Асоціації легкої промисловості, обговорили питання локації, як краще розмістити всіх учасників виставки, оформлення та інші робочі моменти, - додав Володимир Липко.

Працюватиме виставка-ярмарок «Підтримай рівненське» з 28 червня по 2 липня, орієнтовно з 11 до 18 години.

Охочі взяти участь у ярмарку можуть звертатися в Департамент економічного розвитку. Деталі за телефоном: +38 096 307 31 68, +38 067 362 71 93

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews