Благодійний велопробіг у підтримку ЗСУ відбувся на Хмельницькій АЕС

27.06.2022 16:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

92 410 грн зібрали учасники благодійного велопробігу «З Україною в серці», який пройшов на Хмельницькій АЕС. Захід проводився, щоб підтримати Збройні Сили України.

До учасників велозаїзду звернулися генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра та голова профспілкової організації Михайло Гук.

Андрій Козюра подякував учасникам за підтримку захисників України в такий непростий для держави час: «Лише спільними зусиллями ми здолаємо ворога. Агресія посилюється, і нам потрібно усім разом підтримувати Збройні Сили України».

Нетішинці прийшли на велопробіг цілими родинами. 226 учасників заїзду подолали дистанцію у 30 кілометрів навколо технічної водойми ХАЕС: повз енергоблоки атомної станції, мальовничими лісовими дорогами та вздовж берегової лінії охолоджувача. Фініш велозаїзду відбувся поблизу пам’ятного знака з нагоди початку будівництва п’ятого та шостого енергоблоків ХАЕС, у символічному місці перспективи розвитку атомної енергетики.

Захід проведено, аби об’єднати суспільство у боротьбі проти російських загарбників, нагадати, що запекла боротьба триває, на сході країни порушуються конституційні права громадян нашої держави. Тільки спільними зусиллями ми захистимо Україну, подолаємо ворога! Це розуміють і дорослі, і юні учасники благодійного заїзду.

null
Фото: ХАЕС




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews