У Рівному дві випускниці не змогли прийти на урочистості, тому міський голова вручив їм медалі окремо

29.06.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

З об’єктивних причин вони не змогли бути на урочистостях у неділю.

Тож випускниця 27 школи Ліщенко Анастасія отримала золоту медаль та сертифікат на майже 5 тис. гривень, а Ярослава Мотринець, випускниця 23 школи, - срібну медаль та сертифікат на близько 2,5 тис. гривень.

- Щиро вітаю випускниць із заслуженими нагородами, здобутими у нелегкий воєнний час. Цей рік був надзвичайно складним, і ми його гідно пройшли! Успіху усім нашим рівненським випускникам. Не забувайте тих, хто дав вам крила – вчителів, батьків! Приходьте до них за порадами. А здобувши освіту, знання, професію, обов’язково повертайтеся у рідне місто, - побажав Олександр Третяк випускникам.

Міський голова нагадав, що у нашому місті започатковано ініціативу «Живи, навчайся і працюй у Рівному». Адже багате те місто, у якому живуть активні люди. 

- Саме з цією метою, щоби розумні діти залишалися у Рівному, у цьому році вручаємо й грошові винагороди випускникам, які показали хорошу якість знань. Сподіваюся, що і Анастасія, і Ярослава, як і багато інших наших випускників, залишаться в Рівному! - прокоментував міський голова.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews