Бігли чоловіки, жінки, діти та пес: у Рівному до сьомої річниці Нацполіції провели великий забіг

04.07.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора в Рівному відбувся благодійний забіг на дистанцію 2,5 км під назвою «З поліцією у серці».

Така спортивна ініціатива проходила в обласному центрі вперше і була присвячена 7-ій річниці з дня створення Національної Поліції України.

До змагань долучився і начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Очільник області зазначив, що у воєнний час навіть звичні чи «буденні» хобі можна використовувати із користю для наших захисників. Також додав, що всі зібрані кошти, а це 84 280 грн, будуть передані на підтримку Збройних Сил України. Організатори спортивного дійства розповіли, що бігли усі: і дорослі, і діти, і професійні атлети, і любителі. Наймолодшому учаснику забігу було 6 років, найстаршому - 61 рік. Серед учасників був також і поліцейський пес Фокс.

Поліцейські додали, що бажаючих долучитися до спортивного заходу виявилося справді чимало: усі 300 слотів були розкуплені іще за кілька днів до забігу. Втім, організатори продовжували реєструвати бажаючих, відтак у цілому підтримати захисників на зібралось понад 350 бігунів. Також зазначають, що навіть погода посприяла такому спортивному дійству, адже під час забігу сонце заховалося за хмари.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews