У Рівному можна побачити виставку Life Press Photo 2022. Чим вона особлива

04.07.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У Рівненській обласній бібліотеці триває виставка «Сьогодення світу на світлинах фотографів з 24 країн світу», відкриття якої супроводжувалося нагородженням переможців 8-го Міжнародного конкурсу репортерської фотографії Life Press Photo 2022.
 
У конкурсі були представлені учасники з 25 краї світу. Переможцем став іспанський фотограф Arce Celestino за світлину « A Ukrainian soldier makes a patrol in the Gostomel airport», але він не зміг приїхати та отримати нагороду адже, перебуває штатним кореспондентом у зоні активних бойових дій.
 
На нагородженні були присутні переможці з різних куточків України, зокрема Одеси, Харкова, Львова, Києва, Миколаєва, Кривого Рогу та інших. Найбільше нагород та дипломів отримала львів'янка Галина Ткачук в різних номінаціях. Щиро вітаємо усіх переможців та учасників конкурсу, зичимо наснаги, терпіння й подальших перемог.
 
Виставка експонуватиметься в бібліотеці місяць отож, не пропустіть нагоди подивитися унікальні роботи переможців.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews