У Рівному може з'явитися простір для продажу суто рівненської продукції. Де він розташовуватиметься

11.07.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Задля підтримки наших виробників та популяризації їх товарів серед рівнян, планується відкриття нового офлайн торгівельного простору саме місцевих товарів.
 
- Поки його місце розташування тримаємо в секреті, але вже можу сказати, що це буде в одному з популярних торгівельних центрів міста.
 
Офлайн-простір буде постійно діючою виставкою - продажем, куди цікаво буде завітати і рівнянам, і гостям міста, познайомитися та придбати крафтові товари, - зазначив директор Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради Володимир Липко.
 
Створення такої виставки-продажу є частиною програми підтримки бізнесу, яку реалізовує Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради.
 
Свій до свого по своє - чудова мотивація в складний час підтримати саме наших виробників, придбати потрібні вам товари і дати можливість працювати економіці.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews