У Рівному організовують дозвілля дітей-переселенців

19.07.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
До організації сімейних свят для внутрішньо-переміщених осіб і їх родин долучився Департамент соціальної політики Рівненської міської ради.
 
Спільно з рівненським благодійним фондом "Спільна мрія" та благодійним фондом "Наріжний камінь" з міста Буча, відбулося вже три таких заходи: біля гуртожитку на вул. Орлова, де проживають ВПО, на сцені Вуличної майстерні міста (на Лебединці) та біля ЗОШ № 1. Провели концерти, естафети, дитячі конкурси, вистави та пригощали смаколиками гостей заходів мешканці Бучі, які зараз проживають в Рівному.
 
Планується, що такі сімейні заходи стануть традиційними щотижневими.
 
- Задля покращення і збільшення допомоги внутрішньо-переміщеним особам Департамент соціальної політики постійно веде співпрацю та комунікацію з благодійними організаціями, які теж опікуються ВПО. Таким чином вдається спільно робити більше добрих справ і підтримувати людей, які змушені були залишити свої домівки через війну, - відзначив директор Департаменту Сергій Черній.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews