Рівненські пластуни побували в Австрії

19.07.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Протягом десяти днів пластуни з Рівненщини перебували в Австрії на таборуванні.

Таборуванню передувала копітка двомісячна підготовка, розповідають у КЗ «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр». Фахівці готували необхідні документи, комунікували з батьками пластунів, планували програму таборування та працювали над іншими важливими питаннями.

У таборуванні взяли участь 48 учасників та 12 супроводжуючих. До містечка Обер-Графендорф в Австрії вирушили 6 липня автобусом.

Вже 7 липня пластуни розпочали  розкладати намети, а 8 липня – офіційно відкрили табір. Усі наступні дні були насичені різноманітними цікавими заходами. Пластуни мандрували Віднем, побували у музеях та відвідали архітектурні пам’ятки, багато мандрували. Побували вони й на скеледромі та в аквапарку.

Утім, під час таборування юнь не лише відпочивала: пластуни встигли здати декілька вмілостей, взяти участь у теренових іграх та інших активностях.

Тож цьогоріч для усіх учасників таборування стало особливо пам’ятним досвідом.  

- Ми щиро вдячні нашим австрійським друзям, які зуміли організувати для наших пластнуів чудову програму.  Наш рівень вдячності засвідчують листи, написані учасниками організаторам,  та величезні черги нашого юнацтва, щоб всіх їх обійняти перед від’їздом. Дякуємо і нашій чудовій команді!  - зазначила керівник КЗ «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Оксана Скляр.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews