До Рівненської області релокувалося вже понад 30 підприємств

21.07.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненська ОВА продовжує допомагати бізнесу із постраждалих регіонів переїхати до нашої області. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Також він зазначив, що ці підприємства переважно працюють у таких сферах, як деревообробна, меблева, легка промисловість, ІТ, виробництво продуктів харчування, логістика, оптова та роздрібна торгівля.

«Більшість підприємств переїхали на Рівненщину із Харківської, Київської, Донецької та Миколаївської областей. Нині в регіоні їх 37. Завдяки наполегливій праці на економічному фронті ми щодня наближаємо нашу перемогу. Запрошуємо бізнес на Рівненщину! Телефон гарячої лінії: 0 800 500 078», - сказав Віталій Коваль.

Очільник області також нагадав, що на Рівненщину переїхали Луганський державний медичний університет, Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер і Харківський інститут медицини та біомедичних наук.

Віталій Коваль зауважив, що робота з підтримки релокованого бізнесу проходить у співпраці з міжнародними донорськими організаціями, фондами та асоціаціями. Наприклад, разом із представництвом Української регіональної аудиторської компанії в Рівненській області на крайній зустрічі із місцевим бізнесом для 12 релокованих підприємств вручили сертифікати на безкоштовне аудиторське обслуговування.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews