У Рівному відбувся другий стрітбольний турнір на підтримку ЗСУ

25.07.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

БК Рівне - МЕГУ Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем'янчука здобули друге місце на етапі Кубку України 3х3 "Вперед до перемоги" у Рівному.

БК Рівне - МЕГУ (у складі Олексій Адедиран, Артем Водолазський, Олександр Шепелев, Василь Чиж) поступились Промбудсфері (м. Луцьк) у запеклому фіналі другого туру Кубку України з баскетболу 3х3, що проходив у Рівному. Очікувано принципове протистояння завершилось с рахунком 14-16 на користь лучан. Загалом наша команда перемогла у трьох з чотирьох ігор на турнірі.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди займаються спортом та текст «RIVNE Tsupruk Roman poф6»На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини

Турнір відбувся за ініціативи ФБУ - Федерація баскетболу України на підтримку Збройних Сил України.

Таку чудову ініціативу прийшли підтримати Голова військової адміністрації Рівненської ОДА Віталій Коваль, міський голова Рівного Олександр Третяк, та заступник голови Рівненскої ОДА Сергій Гемберг.

Пресслужба БК Рівне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews