Сьогодні відбулося урочисте засідання Верховної Ради з нагоди першого святкування Дня Української Державності

28.07.2022 18:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Великий друг України, Президент Литви Гітанас Наусєда, навіть заговорив українською з парламентської трибуни: «Литва давно обрала своїх друзів і ніколи їх не зрадить! Тому ваша боротьба - це і наша боротьба!».
 
На знак єдності з Україною у такий знаковий день литовський президент вручив Володимиру Зеленському найвищу нагороду Литви - Орден Вітовта Великого. І наголосив, що ця нагорода належить всьому українському народові.
 
Також висловила свою підтримку і Голова Європейського парламенту Роберта Мецола, яка виступила онлайн перед усіма присутніми в залі.
 
Тим часом, московити влаштували в Україні черговий ракетний терор. Внаслідок ранкових ворожих обстрілів Кропивницького загинули 5-ро людей, ще 25 - поранено.
 
Ці злочини ще раз підтверджують необхідність визнання рф державою-спонсором тероризму? - про це пише народний депутат ВРУ від Рівненщини, член Антикорупційного Комітету ВРУ Роман Іванісов.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews