Фасад рівненської поліції тепер прикрашає мурал талановитого художника

29.07.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Талановитий художник Костянтин Качановський зобразив малюнок, створений у пам’ять про загиблих рівненських бійців спецпідрозділу «КОРД».

Побачити мурал можна на вулиці Героїв поліції, яка донедавна носила ім’я Пушкіна. На ньому зображений кордівець, який передає машинку маленькому хлопчику. Це символ захисту найціннішого – наших дітей.

«Світло переможе темряву - цей важливий посил несе у собі новий мурал талановитого митця. Герої серед нас щодня. Поліція не лише в тилу, але і на передовій береже наш спокій та формує сектор безпеки. Наша країна обов’язково переможе російську пітьму», - зауважив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський зауважив, що багато поліцейських нині на рівні зі Збройними силами України тримають оборону на лінії фронту. На превеликий жаль, рівненська поліція має втрати.

«Загибель п’ятьох бійців – це наш нестихаючий біль, — підкреслив очільник поліції області. — Тож ми вирішили презентувати мурал саме сьогодні, символічно, у День Української Державності. Адже хлопці віддали свої життя у боротьбі за волю і свободу нашого народу».

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews