У Рівненській області готуватимуть операторів швейного обладнання

01.08.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області працюватиме Центр підготовки операторів швейного обладнання. Тривалість програми - 6-8 тижнів. Про відбір учасників та реалізацію проєкту розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Це дасть нові робочі місця в області та забезпечить кадрові потреби роботодавців у цій галузі. Навчання проводитимуться на базі діючих швейних підприємств, у яких є запит на підготовку кадрів. Для запуску одного потоку з 12 слухачів будуть задіяні 2 викладачі», - зазначив Віталій Коваль.

Також очільник області додав, що проєкт реалізовуватиметься у співпраці ГО «Практико», Асоціації легкої промисловості та Рівненської ОВА. Контактний номер Центру підготовки операторів швейного обладнання 063 035 77 90.

Зазначимо, що відбір учасників навчання відбуватиметься за попередньою співбесідою з адміністратором Центру. Після завершення учасники складатимуть іспит та відразу приступдять до роботи на тих швейних підприємствах, де проходили навчання. Умова - відпрацювати на такому виробництві мінімум 1 рік.

Віталій Коваль, підсумовуючи, сказав, що таке навчання буде проходити за методикою Чернігівської школи трудової майстерності, що працює при Регіональній торгово-промисловій палаті.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews