Почесними громадянами Рівного цьогоріч стануть загиблі на війні Герої з нашого міста

10.08.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Цьогоріч у міській раді вирішили, що з нагоди Дня міста вшанують тих, хто загинув під час бойових дій та у зоні проведення АТО/ООС. Серед загиблих, родини яких отримають нагороди, - військові, учасники АТО/ООС, добровольці, члени полку "АЗОВ", волонтери, учасник ДФТГ.
 
До звання почесного громадянина міста та нагрудного знаку, цьогоріч родини загиблих також отримають по 20 тисяч гривень з бюджету громади.
 
- Не втомимось дякувати кожному з наших загиблих воїнів, віримо в нашу перемогу і дякуємо нашим Героям. Подвиг кожного з них не можна оцінити, так само, як і не можна висловити біль втрати батьків, дітей, друзів котрі не дочекалися найрідніших людей додому... І те, що ми нині присвоюємо їм звання почесних громадянин Рівного - найменше, що можна зробити аби подякувати їм за боротьбу, - зазначив міський голова Рівного Олександр Третяк.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews