Незаконна реклама на вулицях Рівного стала ціллю для Муніципальної варти

23.08.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Протягом липня-серпня інспектори Департаменту Муніципальної варти Рівненської міської ради проводять контроль за розміщенням оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів, реклами, листівок у відповідності до Правил благоустрою міста Рівного по вулицях: Київська, Водимира Стельмаха, Грушевського.
 
При опрацюванні виявили відсутність дозволів на встановлення реклами. Тож інспектори виписали приписи на усунення порушень. Тобто власники повинні звільнити пішохідні доріжки, тротуари; пішохідні зони; зелені зони; фасади паркану; автобусні зупинки; фасади будівель, споруд від самовільно розміщених рекламоносіїв та плакатів.
 
Разом з тим, більшість розповсюджувачів реклами відновлюють благоустрій міста та самостійно демонтують несанкціоновано розміщену рекламу.
 
 
На території Рівненської міської територіальної громади діють Правила благоустрою міста Рівного, контроль за дотриманням яких здійснюється інспекторами Департаменту муніципальної варти. Ними передбачено, що за самовільне розміщення різного роду реклами у несанкціонованих місцях та без відповідного на це дозволу виконкому, до порушників будуть застосовані штрафні санкції передбачені 152 КУпАП: «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів»
 
Звертаємо увагу, що вся реклама в місті повинна мати дозвіл, незалежно від того, на якій будівлі вона знаходиться і кому належить будинок. Такий порядок розміщення реклами, затверджений рішенням міської ради від 12.11.2019 року №121.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews