«Рівне очима рідних незнайомців»: виставку з такою назвою презентували у нашому місті

24.08.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У День Державного Прапора України в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відкрили фотовиставку «Рівне очима рідних незнайомців». Тут представлені світлини, створені внутрішньо переміщеними особами. Роботи демонструють емоції, культурні враження та атмосферу Рівного, у якому вони нині мешкають.

 

Учасниками проєкту стали мешканці з Харкова, Києва, Луганська, Херсона, Донецька, Кривого Рогу, Краматорська, Авдіївки, Костянтинівки, Добропілля, Рубіжного.

Для експозиції було відібрано та виготовлено 46 світлин, які демонструють емоції рівнян та гостей міста, рівненську архітектуру, улюблені місця, цікаві локації та простори, культурні враження тощо.

Експертну підтримку у відборі фотографій надав український фотограф, заслужений художник Міжнародної Федерації фотомистецтва (EFIAP) Олександр Харват.

Авторкою проєкту є членкиня громадської бібліотечної організації, провідний методист науково-методичного відділу Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки Галина Бойко.

До слова, фотовиставка «Рівне очима рідних незнайомців» організована за підтримки ГО «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації» в рамках щорічного конкурсу бібліотечних грантів, що проходив під гаслом «Бібліотека для Перемоги». Цьогорічний конкурс був спрямований на реалізацію суспільно корисних бібліотечних проєктів для підтримки членів родин ЗСУ, ВПО, розвиток волонтерства тощо.

Виставка діятиме впродовж серпня-вересня. Вхід вільний.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews