Рівняни та гості міста мали змогу покататися на найпершому тролейбусі міста

30.08.2022 08:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит
КП Рівнеелектроавтотранс РМР цьогоріч підготували до для міста особливий подарунок - безкоштовну екскурсію першим тролейбусом.
 
Вже перший рейс довів - рівняни люблять та цінують наших рогатих, адже заповнили вщент салон. А далі продовж чотирьох годин з'являлися все нові і нові пасажири, цікавилися дійством та отримували гарний настрій.
 
На усілякі запитання рівнян-пасажирів відповідав, а також ділився історією тролейбусного руху Рівного та демонстрував історичні фотографії фахівець зі зв'язків з громадськістю Антон Бриних. А от за кермом історичного тролейбуса цього дня працював водій Ігор Григор'єв та. До речі, маршрут був довільним і складався в процесі мандрівки за побажаннями пасажирів: стартували на мототреці, проїхали історичною трасою 1 маршруту до РЗВА, а потім відвідали Ювілейне, Північний та льонокомбінат.
 
Особливо цінно, що історія, культура та локальний патріотизм - не пусті слова для тих, хто приєднався до подорожі. У свідомості багатьох гостей тролейбуси пов'язані як з атмосферою міста, так із різноманітними моментами їхнього власного життя.
 
Зокрема, відомий письменник Олександр Ірванець поділився спогадами юності про те, як водій запросив його з товаришем прокататися по щойно відкритій лінії на Боярку від тодішньої вулиці Московської (нині Степана Бандери) у 1975 році.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews