Тандемне годування - так називають одночасне годування старшої та молодшої дитини грудьми

02.09.2022 13:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Тандемне годування — так називають одночасне годування старшої та молодшої дитини грудьми. Це звичайний, здоровий і безпечний варіант для малюків.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Якщо ви вагітні та вагітність протікає нормально, ви можете продовжувати годувати грудьми. Коли маля народиться, не потрібно припиняти годувати грудьми старшого братика або сестричку.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Тандемне вигодовування допомагає збільшити кількість грудного молока. Чим більше молока споживають ваші діти, тим більше його виробляють груди. Таким чином можна нагодувати більше ніж одну дитину.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Пам’ятайте: грудне молоко є найкращою їжею та напоєм для немовляти протягом перших шести місяців життя. При цьому, годувати грудьми можна до 2 років і довше. Крім того, грудне вигодовування — це чудовий спосіб заспокоїти дітей і побудувати з ними міцний зв’язок.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
У період грудного вигодовування не забувайте про власне самопочуття. Переконайтеся, що ви достатньо харчуєтесь, відпочиваєте і отримуєте необхідну підтримку від рідних.
 
UNICEF Ukraine

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews