У громадах Рівненщини триває активна волонтерська робота

02.09.2022 17:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У громадах Рівненщини від початку війни триває активна волонтерська робота. Працює також громадська приймальня народного депутата України від Рівненщини Романа Іванісова.

«За час війни команда ні на хвилину не переставала працювати і підтримувати громади 153-го округу», - розповів нардеп.

Понад півроку кілька фургонів гуманітарної допомоги були передано на потреби ЗСУ, переселенцям і найвразливішим верствам населення. Активісти надавали поради, допомагали оформлювати документи і знайти роботу внутрішньо переміщеним особам, плели маскувальні сітки, знаходили нашим воїнам потрібні речі.

«Багато зроблено, але ми не зупиняємось і поодовжуємо працювати заради Перемоги, - розповів Роман Іванісов. - Напередодні свят вчергове зустрілися з Оленою Рибачик з благодійної організації «Ейрена». Вона опікується переселенцями, що переїхали з гарячих точок до Рівненщини, і знає потреби кожного. Серед них - і літні малорухомі люди, і мами з маленькими дітками. Передали для їхніх потреб засоби гігієни і дитяче харчування. Найближчим часом запланована чергова передача для наших військових».

Громадська приймальня народного депутата працює в Рівному за адресою вул. Петра Могили, 22-б.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews