У Рівному місцева компанія вчитиме швейній справі: є перші слухачки

08.09.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненська ОВА, Асоціація легкої промисловості та ГО «Практико» ініціювали новий для області проєкт із підготовки виробничих кадрів для швейних підприємств.

Перше навчання стартувало у Рівному на замовлення ТМ «Garne». Упродовж наступних двох місяців 10 слухачок навчального курсу «Технологія обробки легкого одягу» вчитимуться швейній справі і після іспитів отримають гарантоване робоче місце в компанії.

Сьогодні начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль побував у центрі та поспілкувався з учасницями курсу. До речі, серед них –переселенка із міста Костянтинівка Донецької області.

«Цей проєкт масштабуватимемо й на інші підприємства області, щоб створювати нові робочі місця в нашому регіоні та забезпечити попит на цю професію відповідними кадрами. Наша мета – зробити Рівненщину лідером у швейному виробництві. У нас є все для цього, особливо – людський потенціал», - підсумував Віталій Коваль.

Записатися на наступні навчальні групи можна за посиланням: https://bit.ly/sew-teach-2022.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews