Сьогодні у низці шкіл Рівного розпочинається очне навчання

12.09.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Спеціальна комісія, створена при управлінні освіти Рівного, розпочала огляд та перевірку готовності укриттів у навчальних закладах міста. Зокрема, за підсумками таких оглядів кілька навчальних вже із понеділка, 12 вересня, зможуть відновити очне навчання.

- Наразі, за результатами оглядів комісією укриттів навчальних закладів, можемо говорити про готовність шести з них відновити очне навчання або принаймні поєднувати його з дистанційним, тобто здійснювати змішану форму навчання. Тож, вже від понеділка навчання розпочнеться у початковій школі Рівненського колегіуму, 10, 12 (старша школа), 17, 26 та 27 освітніх закладах, - розповів начальник управління освіти Рівного Богдан Турович.

Окрім того, за його словами, із понеділка продовжиться робота комісії, тож перелік шкіл, де відновиться очне навчання розширюватиметься.

- Наголошую, ніхто нікого не змушує: батьки можуть самостійно обрати ту форму навчання для своєї дитини, яку вважають за кращу. Тож якщо ви вирішили, що вашим діткам буде спокійніше вчитися дистанційно - це ваше рішення і ніхто на нього не впливатиме, - відзначив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Додамо, що вже цього тижня комісія розпочне обстеження готовності укриттів у тих дошкільних навчальних закладах, які досі не працювали.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews