Перш ніж щось зробити, подивіться вгору: парк Шевченка у Рівному відтепер під пильнішим наглядом

14.09.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка у Рівному закінчили монтаж системи відеоспостереження та голосового оповіщення.

- У парку бувають різні відвідувачі: одні приходять відпочивати, інші — нашкодити... Тому у парку ми змонтували систему оповіщення, яка вже працює. Наприклад, використовуємо її при повітряних тривогах, сильних вітрах — адже у нас дерева перерослі, тож повинні інформувати про це населення, - відзначив директор КП Міське об'єднання парків культури і відпочинку Рівненської міської ради Олексій Хмилецький.

Окрім того, до системи оповіщення приєднали іще й систему відеоспостереження. Відеокамери встановили у місцях найбільшої концентрації людей.

- Інформаційне служба парку буде сповіщати через голосовий зв’язок різного типу інформаційні повідомлення, а також у разі повітряної тривоги. Якщо ви перебуватимете у парку та почуєте інформаційне повідомлення – не ігноруйте. Не рекомендую тим, хто займається вандалізмом, з‘являтися у парку, - наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Встановили системи за кошти парку, які вдалося заробити самостійно.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews