Рівненські паралімпійці отримають премії за свої спортивні здобутки

16.09.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
15 вересня міський голова Рівного Олександр Третяк зустрівся з паралімпійцями, котрі привезли в рідне місто медалі з Чемпіонату Європи з дзюдо та чемпіонату світу та Європи з параконае.
 
Поспілкуватися про успіхи та проблеми паралімпійських видів спорту зібралися срібний призер чемпіонату Європи, Чемпіон світу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Микола Синюк, чемпіон Європи з дзюдо серед осіб з порушеннями зору Давид Хорава, срібний призер чемпіонату Європи Олександр Назаренко, срібна призерка Юлія Іваницька, чемпіонка Європи Анастасія Гарник, чемпіонка Європи Анжела Гаврисюк та чемпіонка Європи Наталія Ніколайчик.
 
- Завдяки надзусиллям цих людей гімн нашої країни лунає на весь світ. А прапор України майорить на п'єдесталі європейських та світових змагань. Щиро вдячний усім спортсменам та їх тренерам Романкевич Михайлу, Іваницькому Івану, Камлочук Леоніду за їх колосальні зусилля для здобуття медалей та прославлення нашого міста та області у світі, - відзначив міський голова.
Від міста за золоту медаль наші дзюдоїсти отримують винагороду 65000 гривень, а за срібну медаль - 45500 гривень.
 
Тренери переможців також отримають премії - Михайло Романкевич - 65000 гривень, а Іван Іваницький - 27625 гривень.
 
Чемпіон світу та срібний призер чемпіонату Європи Микола Синюк отримає 260000 гривень за перемогу у Чемпіонаті Світу та 45500 гривень у Чемпіонаті Європі. А його тренер Леонід Камлочук отримає підтримку у сумах 65000 та 11375 гривень відповідно.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews