Відходам на прилеглих територіях біля приватних господарств у Рівному - зась

16.09.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Департамент муніципальної варти Рівненської міської ради звертає увагу на недопустимість складування будівельних матеріалів та відходів на прилеглих територіях до приватних домогосподарств та інших об’єктів приватної власності.
 
- Просимо жителів міста прибрати власні будівельні матеріали (пісок, щебінь, цеглу, дошки, та ін.), гілля тощо з прилеглих до приватних територій, з газонів, зелених зон, тротуарів та проїзної частини доріг. Адже незаконно складовані речі впливають на безпеку руху пішоходів, заважатимуть проведенню прибирання вулиць спецтехнікою у тому числі взимку, - йдеться у зверненні департаменту.
 
Нагадаємо, складування будівельних матеріалів, побутових відходів поза межами власних земельних ділянок є порушенням Правил благоустрою міста Рівного. За невиконання порядку здійснення благоустрою та утримання прилеглої до приватних будівель території власник або користувач земельної ділянки несе відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews