З’явився зручний та корисний ресурс breastfeeding.org.ua, де можна знайти все про грудне вигодовування

21.09.2022 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Для жінок із немовлятами та тих, хто тільки збирається стати мамою, а також для татусів, бабусь і дідусів з’явився зручний та корисний ресурс breastfeeding.org.ua, де можна знайти все про грудне вигодовування.
 
Сайт створено на основі матеріалів «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України» за підтримки ЮНІСЕФ.
 
Тут можна знайти статті, відео та курси про всі аспекти грудного вигодовування з перших днів життя малюка. Чому грудне молоко таке важливе для немовляти, як налагодити та підтримувати грудне вигодовування, як організувати сон родини з новонародженою дитиною, як навчитися правильно прикладати дитину, як зрозуміти, чи отримує вона достатньо молока, як правильно зціджувати та зберігати молоко, як вводити прикорм — відповіді на ці та інші запитання можна знайти на сайті Молочних рік України.
 
Також тут можна записатися на курси для мам, знайти контакти консультантів з грудного вигодовування або пройти навчання і самій стати такою консультанткою.
 
Ми впевнені в тому, що кожна жінка здатна годувати грудьми свого малюка стільки, скільки це буде потрібно! Сайт Молочних рік допоможе вам у цьому.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews