Рівненський спідвеїст успішно дебютував на міжнародних змаганнях у Польщі

22.09.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вихованець рівненського спідвею Назар Парніцький сенсаційно дебютував в міжнародних змаганнях у Польщі, посівши 2-е місце у черговому раунді NICE CUP.

Про це повідомив голова Громадської організації Клуб уболівальників Рівненського спідвею Сергій Головня.

У своїй групі Назар Парніцький посів друге місце із 11-ма набраними пунктами (3,3,2,3), а вже у фіналі, намагаючись пресувати лідера заїзду до самісінького фінішу, гонщик, якому зовсім скоро виповниться 16 років, привіз срібні нагороди змагань. Перемогу здобув вихованець місцевого Apator Toruń Матеуш Аффелт.

Свій шлях у спідвеї Назар Парніцький розпочав у складі Рівненського міського спортивно-технічного клубу, ставши у 2017 році чемпіоном України у класі мотоциклів 125 см.куб.

Із початком воєнних дій на території України родина Парніцьких у вимушено виїхала до Польщі, де завдяки підтримці клубу Unia Leszno отримали прихисток (квартиру та допомогу), а також можливість БЕЗКОШТОВНИХ тренувань у складі багаторазових переможців Польської Екстраліги.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews