Уже є перші десять об'єктів Рівненської області для приватизації

23.09.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Фонд держмайна України визначив перші об’єкти Рівненщини, аукціони з приватизації яких відбудуться у вересні-жовтні 2022 року в електронній системі Прозорро.Продажі. 

Це 10 об’єктів у різних районах області та різної площі. Загалом до приватизації готують 19 приміщень.

 «У приватизаційному меню Рівненщини  є об’єкти на будь-який смак – від окремих приміщень  нерухомості до  іподрому в Мирогощі. Нагадаю, аукціони відбудуться за покращеними процедурами, що будуть значно зручніші для розвитку бізнесу, створення робочих місць та додаткового наповнення бюджету в умовах війни. Запрошуємо підприємців долучатися до аукціонів та спільно відновлювати економіку України», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, завдяки законодавчим змінам підготовка та проведення аукціонів займатимуть до 2 місяців, замість 6-ти. Також серед основних новацій – зручність для інвесторів, зокрема, збереження дозволів, ліцензій та сертифікатів, які оформлені на державному підприємстві; мінімізація ризиків держави, зокрема, оплата за актив одразу відбуватиметься після аукціону до підписання договору, цифровізація процесів тощо.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews