Луганський медуніверситет, який релокувавс до Рівного, зараз навчає понад тисячу студентів

23.09.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Понад 400 іноземних та 800 українських студентів навчає релокований Луганський державний медичний університет.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

«Незважаючи на всі труднощі, новий навчальний рік на новому місці розпочався за планом. Завдяки злагодженій роботі керівництва області, інтерни та студенти старших курсів розпочали навчання вчасно. Студенти молодших курсів допоки займаються онлайн, однак в найближчій перспективі – офлайн», - розповів Сергій Подолін.

Наразі у виші завершилася вступна кампанія для українських студентів. Ректор університету Сергій Смірнов підсумував, що до закладу вже вступило майже 300 осіб.

Першокурсники навчатимуться за освітніми програмами магістерського рівня «Медицина», «Педіатрія», «Стоматологія» та «Фармація». Для іноземних громадян вступ триває.

Нагадаємо, у квітні з Рубіжного на Рівненщину релокувався Луганський державний медичний університет. «Переїхав» до нас не лише заклад, а й викладацький склад та майже 300 студентів з тимчасово окупованої території. На сьогодні в університеті працює понад 160 викладачів, до яких доєднались і місцеві медики.

Навчання проходить в аудиторіях та на 7 клінічних базах в медзакладах обласного підпорядкування. Триває підготовка ще 5-ти міського підпорядкування.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews