У кожній громаді Рівненщини буде поліцейський офіцер

28.09.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» представники ГУНП у Рівненській області та голови територіальних громад Дубенщини підписали Меморандум про партнерство та співпрацю. 
 
На заході були присутні начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, голова Дубенської РВА Всеволод Пекарський, очільник поліції Рівненщини Олексій Камишанський, а також голови територіальних громад Дубенщини.  
 
«Приємно, що Рівненська область - одна із лідерів у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Сьогодні меморандум підписали ще на Дубенщині. Нині тут працюють 18 таких поліцейських. Ще 20 – планується залучити. Крім того, 55 поліцейських офіцерів громад несуть службу у 34 територіальних громадах. І це лише початок. Адже ця ініціатива - це перш за все безпека, яка так сьогодні важлива», - зазначив Віталій Коваль.
 
Щоб стати поліцейським офіцером у одній із територіальних громад Дубенщини, потрібно пройти конкурс, який розпочнеться у жовтні. За його результатами відбудуться співбесіди з кандидатами за участю голів ТГ. Після чого 2,5 місяці триватиме період навчання. Після присяги кожен поліцейський отримає автомобіль від Нацполіції України.

 Нагадаємо, на Рівненщині впроваджуватимуть нову концепцію системи реагування поліції на звернення громадян. Розпочнуть оптимізовувати роботу поліцейських з Дубенщини.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews