KRONOSPAN співфінансує ремонт дороги в Городоцькій ТГ

13.10.2022 18:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Городоцькій громаді триває ремонт головної вулиці Барона Штейнгеля. Попри війну  та економічну кризу віднайти кошти на проведення якісного ямкового ремонту вдалось завдяки співпраці місцевої, державної влади та бізнесу. 15 мільйонів гривень на ремонтні роботи виділили з бюджету Городоцької сільської ради, 4,5 мільйона спрямувало ТОВ «Кроноспан Рівне», ще 2 мільйони гривень передбачено в рамках експлуатаційного утримання Службою автомобільних доріг Рівненської області.

null
 

 

null
 

- Вулиця  Барона Штейнгеля дуже важлива для нашої громади, як в економічному так і соціальному плані. Дорожнє полотно тут мало значну ямковість, що ускладнювало проїзд як легкового, так і вантажного транспорту. Тим часом автошлях перебуває на балансі Служби автомобільних доріг, як дорога обласного значення. Ремонт торік був включений в програму «Великого будівництва», проведений тендер. Передбачалось, що на ремонтні роботи з державного бюджету виділять 80 мільйонів гривень. Але росія почала повномасштабну війну в Україні і ці плани довелось відкласти. Тим часом дорожнє полотно руйнувалось ще більше.  Тому ми знайшли можливість в рамках експлуатаційного утримання дороги виділити кошти на ліквідацію ямковості. До фінансування робіт долучився  місцевий і державний бюджет, приватне підприємство «Кроноспан Рівне». Одразу домовились, що роботи з ліквідації ямковості приводитимуть за європейським стандартом. Коли  асфальт на аварійних ділянках заміняється великими суцільними ремонтними картами, - розповів голова Городоцької сільської ради Сергій Поліщук.

Після оформлення всієї необхідної документації на початку жовтня підрядні організації приступили до ремонту. На аварійних ділянках повністю сфрезерували верхній шар асфальту та під час сприятливих погодних умов поклали нове асфальтне покриття. Наразі роботи ще тривають, а дорожники обіцяють завершити ремонт ще до настання холодів.

null
 

- Ми, як соціально відповідальна компанія, розуміємо важливість ремонту вулиці Барона Штейнгеля. Хороша дорога потрібна і промисловим підприємствам, і мешканцям громади. Тому без роздумів долучилися до фінансування ремонтних робіт. Якою б складною не була зараз економічна ситуація, ми маємо робити все для збереження та розвитку потенціалу місцевих громад.  Ми продовжуємо впровадження інвестиційного проекту з будівництва сучасного деревообробного заводу в Городку, зареєстрували торік перший в області приватний індустріальний парк «Кроноспан Рівне». Без якісної інфраструктури швидке відновлення економіки неможливе. Всі разом мають працювати, тримати економічний фронт, платити податки та підтримувати   Україну, - наголосив генеральний директор ТОВ «Кроноспан Рівне» Іван Селехман.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews