«Врятувати від забуття»: мультимедійний проєкт з такою назвою стартує на Рівненщині

14.10.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Всеукраїнський конкурс, започаткований 2007 року, відбувається щороку та має на меті зацікавити молодь історією України, спонукати вивчати, відновлювати та зберігати національну пам’ять, розвінчувати історичні міфи.

У конкурсі можуть брати участь старшокласники, студенти та вчителі, як з груповими, так і з індивідуальними проєктами.

Як повідомили в Рівненській обласній бібліотеці для молоді, приймаються творчі проєкти, аматорські документальні та ігрові відеоролики у форматі avi. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин. На початку відеороботи необхідно зазначити назву матеріалу, його авторів та навчальний заклад чи місце роботи. Авторський текст має бути виконаний українською.

Роботи можна надсилати до 1 грудня 2022 року на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net.

Упродовж грудня - січня журі, до якого входять вчителі, режисери, громадські діячі, опрацює конкурсні роботи та визначить переможців. Останні отримають почесні відзнаки та грошові винагороди.

Організаторами Всеукраїнського конкурсу «Врятувати від забуття» є Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України та комітет Верховної Ради України з питань науки, освіти та інновацій. В організації конкурсу також  беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Національної спілки письменників України.

За детальнішою інформацією можна звертатися до Рівненської обласної бібліотеки для молоді.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews