На Рівненщині з'явиться майже 300 нових робочих місць

20.10.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

За підсумками 7 хвилі реалізації програми «єРобота: Своя справа» Рівненщина - в лідерах за кількістю проєктів, що отримають фінансування. 

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

- За цією програмою отримано 423 заявки, з яких майже третина мають позитивні рішення щодо отримання грантів на суму 35,5 млн грн. При цьому 31 переможцю зараховано 6,6 млн. грн на банківські рахунки, - розповів Віталій Коваль.

Найбільша кількість проєктів у сферах: торгівлі, технічного обслуговування та ремонту автомобілів, переробної промисловості, тимчасового розміщення.

Завдяки реалізації цих проєктів у області планується створити 297 нових робочих місць.

Нагадаємо, проєкт «єРобота» включає 6 грантових програм для стимулювання підприємницької діяльності. Це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства, підтримки ІТ-стартапів та старту в ІТ-сфері.

Прийом заявок на 4 напрямки програми єРобота триває. Подача заявок здійснюється через Портал Дія.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews