Іподором з Мирогощі, разом з конюшнями та кіньми, виставили на приватизаційний аукціон

20.10.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Рівненській області до кінця жовтня заплановано проведення шести приватизаційних аукціони. Серед них – Мирогощанський державний іподром, що у Дубенському районі. 

До майна, що виставлене на продаж – конюшні, іподором, ангар, а також семеро коней. Стартова ціна об'єкту – 806 356. Дата аукціону – 25 жовтня. 

Нагадаємо, коли почалася повномасштабна війна, іподром став прихистком для коней-переселенців. Наразі тут працює центр реабілітації для військових та дітей. 

У майбутньому іподром можна перетворити на потужний центр розвитку кінного спорту, вважає начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Після приватизації дуже хочеться, щоб іподром став точкою росту кінного спорту та розвитку іпотерапії. Запрошую усіх інвесторів, благодійників, меценатів, бізнесменів до співпраці. А також всіх тих, хто любить коней і готовий підтримати такий соціальний проєкт», - зазначив Віталій Коваль.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews