Чи вимикатимуть на Рівненщині світло? Пояснення начальника РОВА

21.10.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль провів термінове засідання Ради оборони області. З метою зменшення використання електричної енергії в області, прийнято наступні рішення:

Ввести в дію затверджені НАК «Укренерго», Рівненською ОДА, ПРАТ «Рівнеобленерго» графіки  обмежень по потужності електроенергії  і обмеження споживання електричної енергії. Наразі це рішення стосується лише підприємств.

Головам громад забезпечити зменшення споживання електроенергії з 7-00 до 23-00 за рахунок обмеження вуличного та зовнішнього освітлення.

Головам громад провести інформування населення щодо необхідності зниження споживання населенням електроенергії з 7-00 до 23-00, дотримання максимальної економії при її споживанні.

«Наголошую. Для населення світло поки-що не вимикаємо. Але сьогодні індикативний день! Якщо свідоме обмеження споживання електроенергії дозволить нам пройти пікові навантаження, аварійних відключень зможемо уникнути!», - наголосив Віталій Коваль.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews