Як конвертувати здолання політичних переслідувань в донати – «Батьківщина» Костопільщини

25.10.2022 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Днями отримав 15 тисяч гривень судової компенсації очільник «Батьківщини» на Костопільщині Сергій Ткачук, у той же день гроші передав на благодійність.


Нагадаємо, минулоріч супроти керівника "Батьківщини" на Костопільщині Сергія Ткачука було відкрито кримінальну справу. Згодом справу закрили, а Сергій Ткачук подав позов супроти власних кривдників щодо захисту честі, гідності та ділової репутації, адже про його буцімто провину говорили на обласному телебаченні. Суд виграв у першій і другій інстанції, а отриману наразі грошову компенсацію спрямував на благодійність.

"Я обіцяв, що ці 15 тисяч гривень передам громадській організації «Спілка батьків дітей та молоді з інвалідністю «Сонячний промінь», бо завжди захоплювався силою духу та відданістю цих людей", - прокоментував Сергій Ткачук. Тож днями активіст зустрівся з батьками-членами організації та передав кошти на потреби дітей та молоді з інвалідністю.

Сергій Ткачук і раніше опікувався організацією. На посаді очільника Костопільської районної ради  ініціював надання частини приміщення комунальної власності райради для розміщення вищезгаданої громадської організації. Тоді було виділено кошти на його ремонт та закупівлю частини необхідного обладнання.

«Думаю, що в цей складний воєнний час діти і молодь з інвалідністю ще більше, ніж раніше, потребують нашої уваги та турботи. Ми живемо в дуже нелегкий час, тому, вважаю, що допомога і підтримка усіх, кому зараз найважче, має бути нашим пріоритетом».


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews