USAID «ГОВЕРЛА» подарували рівненським громадам генератори

28.10.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Десять громад Рівненщини отримали по 5 генераторів у рамках взаємодії ОВА та проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Це Білокриницька, Гощанська, Здолбунівська, Клесівська, Костопільська, Корецька, Острозька, Радивилівська, Рокитнівська та Сарненська громади, які з літа є учасниками ініціативи. 

Окрім 50 генераторів, у громади також надали 100 мотопил, таку ж кількість ледліхтарів, більше тисячі вогнегасників та 10 мотопомп.

«Обладнання використовуватиметься, переважно, у зимовий період. Це маленький, але важливий крок для побудови безпечних та заможних територіальних громад на Рівненщині. Дякую проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за підтримку та співпрацю. Разом зможемо більше!», - наголосив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Розподілили усе між комунальними підприємствами, закладами гуманітарної сфери. 

Заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк наголосила, що спроможність органів місцевого самоврядування ефективно працювати і в надзвичайних умовах є завданням, яке ставить перед собою команда Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 

«Саме тому нам важливо підтримати партнерів й забезпечити їх обладнанням, яке дозволить забезпечити роботу муніципальних закладів та установ навіть попри можливі перебої з електропостачанням. Передані генератори є черговим внеском Проєкту в ефективність і стабільність роботи партнерів», - додала Наталія Гнидюк.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews