У День Незалежності Польщі у Рівному будуть дякувати полякам за підтримку

04.11.2022 11:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Культурно-просвітницький центр ім.Т. О. Сосновського спільно з Рівненською обласною державною бібліотекою та Рівненським музичним училищем, готується до відзначення Дня Незалежності Польщі.

Як повідомив Ярослав Ковальчук, щорічно Центр проводить подібні урочисті заходи, але цього року вони пройдуть особливо, під знаком вдячності усьому Польському народу за те, що Поляки зробили і роблять в цей важкий для України час.

Урочисті заходи відбуватимуться за наступним планом: 9 листопада (середа) галаконцерт присвячений Дню Незалежності Польщі в актовій залі Рівненського музичного училища, початок 12.00. 10 листопада (четвер) - щорічний конкурс віршів, малюнків і музичних творів "Made in Poland", присвячений Дню Незалежності Польщі, відбудеться у холлі Рівненської обласної державної бібліотеки, початок 15.00. Сердечно запрошуємо Шановне Панство взяти участь у наших заходах!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews