День залізничника в Україні – день «залізних» людей

04.11.2022 13:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

4 листопада в Україні відзначають День залізничника. Від початку повномасштабного вторгнення українці заслужено називають працівників залізничного транспорту залізними героями. Останніх більш ніж півроку їхня робота – це евакуації, перевезення поранених військових, робота з волонтерськими вантажами. За цей час поранень зазнали більше 300 працівників «Укрзалізниці», загиблих – понад 200.

Щоденна важка робота залізничників продовжується та невпинно веде нас до перемоги.

З професійним святом працівників української залізниці привітав керівник фракції «Батьківщина» в Рівненській обласній раді Микола Кучерук.

«Щиро вам дякую за нелегку працю, яку ви сьогодні робите. Ви – один із ворогів путіна. Тому, що росія постійно б’є по залізничній дорозі, але ви тримаєтеся, ви швидко відновлюєте свою роботу і продовжуєте далі виконувати свої важливі функції. Я впевнений, що після перемоги буду знімати багато фільмів, і точно буде фільм про залізничників. Про те, як ви доставляли війську техніку, евакуйовували людей. Ми всі вами зараз безмежно пишаємося і будемо гордитися ще більше» – Микола Кучерук.

null
Фото ВО "Батьківщина"

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання своїх обов’язків, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток залізничного транспорту та з нагоди Дня залізничника України цінним подарунком та почесною грамотою і пам’ятним знаком обласної ради Микола Кучерук нагородив п’ятьох працівників виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews