Верховна Рада звернулася щодо виключення росії зі складу G20, - Роман Іванісов

17.11.2022 07:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат ВРУ від Рівненщини, член Антикорупційного комітетут ВРУ Роман Іванісов повідомив на своїй сторінці у facebook, що Верховна Рада звернулася до держав Групи Двадцяти щодо виключення росії зі складу G20.

"російська федерація, яка вторглася з війною у суверенну державу з війною, влаштувала геноцид українського народу, порушила усі можливі норми міжнародного права, вдалася і продовжує вдаватися до ядерного шантажу, тримаючи у страху увесь світ, не має права перебувати у Групі Двадцяти!

Визначна роль G20 - у підтриманні сталого, збалансованого і інклюзивного зростання та розвитку світової економіки на благо всіх народів. І очевидно, що добробут держав світу напряму залежить від їх здатності підтримувати мир і безпеку і взаємодіяти на цьому напрямку між собою на основі норм міжнародного права. Водночас, росія не підпадає під жодний з цих критеріїв.

Держава-терорист має бути ізольована!".

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет #StopRussia #supportukraine #russiaisaterroriststate
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews