Роман Іванісов: Парламентська асамблея НАТО визнала росію державою-терористом!

22.11.2022 15:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Що важливо, рішення підтримали усі 30 країн членів Північноатлантичного Альянсу.

Окрім цього, асамблея підтримала документ, який закликає створити спеціальний Міжнародний трибунал зі злочинів рф. Цей трибунал дасть можливість засудити не лише тих, хто безпосередньо здійснювали злочини на території України, а також і вищий склад керівництва рф.

Народний депутат від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов написав у своєму FB: "Хочу відзначити блискучу роботу на міжнародному рівні моїх колег, народних депутатів, українських дипломатів та усіх тих, хто кожним своїм словом і дією доносить до світу правду про звірства, які коїть агресор в Україні, які відбуваються у 21 столітті у центрі Європи! Усі причетні до цього жорстокого злочину повинні понести сувору відповідальність!".

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет #StopRussia #supportukraine #russiaisaterroriststate


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews