Роман Іванісов: «Те, що чинить росія в Україні у 2022 році, має беззаперечні ознаки геноциду»

26.11.2022 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У 32-33-х роках минулого століття радянські кати знищили 3,9 млн українців. І це лише офіційно підтверджена кількість замучених голодом. Багато істориків називають  набагато більші жертви Голодомор визнаний геноцидом українського народу багатьма державами світу. Багатьма, але не росією.
null
Фото з мережі Інтернет
Майже сто років минуло, і радянські кати в обличчі російських правителів знову повернулися до своїх жахливих практик. Те, що чинить росія в Україні у 2022 році, має беззаперечні ознаки геноциду. Постійні обстріли та руйнування продовольчих складів, ферм та агропідприємств, лікарень, цивільної інфраструктури, яка забезпечує базові потреби населення у електриці, теплі та воді, масове мародерство на тимчасово окупованих територіях – все це ніщо інше, як повторна спроба знищити українців.
null
Фото з мережі Інтернет
Та є одне але. Ця спроба буде невдалою. Бо всі ті жахіття роблять нас ще сильнішими і стійкішими. Нашу волю не зламати нічим.
Пам’ять про мільйони знищених і закатованих українців живе і буде жити. Буде жити і розквітати Україна!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews